Greu cu RCS-u’ mic la deal!

august 8, 2008

     „Romanii trebuie sa plateasca pentru a vedea meciurile din Liga 1 la televizor…” Asa graiesc balaurii de la RCS-RDS, proclamadu-si dreptul dat de Dumnezeu ca ei sa transmita meciurile, iar ceilalti sa plateasca fara de tagada… De ce? Fiindca „asa e in lumea civilizata…”
     Asadar, noi, necivilizatii, pomanagii, nespalatii, trebui sa ascultam gura de aur a celor de la RCS si sa iesim din epoca televizorului cu lampi, direct in „civilizatia” platformei digitale si a canalelor pay-per-view. OK, am fi si noi civilizati (si foarte multi ar si plati ca sa vada aceste meciuri) daca nu am simti ca mariile voastre ne tratati cu curu’… Adica aveti pretentia (zbierand ca niste mironosite) ca noi, telespectatorii, sa fim corecti, drepti si sa va platim ceea ce e de platit, dar uitati sa spuneti cat de infecti, josnici, necivilizati si extrem de departe de gandirea occidentala (fetisul vostru – pe care il tot invocati de fiecare data) sunteti atunci cand ii/ne obligati pe altii/noi sa platim nu un produs media CI UN CANAL intreg!!! Asta cum se numeste, domnilor de la RCS??? Dreptilor, sfintilor, drept-mergatorilor?
     De ce sa platesc eu companiei mele de cablu 2 euro ca sa vad, pe langa mult prea lesinatele meciuri din Liga 1, si alte productii ale caror simple, dar corecte taguri ar fi: grobian, nesimtit, diluat… hoit!? Ce costa 2 euro??? Numai meciurile, iar emisiunile acelea de calitate sub-indoielnica le produceti dumneavostra gratuit si ni le livrati, la fel de gratuit, din netarmurita voastra bunatate si dragoste pentru telespectatorul care va urmareste??? Dar vai, sunteti mult prea draguti…
     Ca sa inchei… Parere personala: toata harmalaia asta cu GSPTV ase in ea un urias sambure de romanism. O companie de 2 bani, de un amatorism infiorator, incapabila sa gestioneze un asemenea proiect, se inhama alaturea cu una din cele mai dubioase si infecte televiziuni din Romania, sa traga la deal un car cu lemne, uitand ca ele la un loc nu fac nici cat un magar mort si paralizat. Insa chiar daca neputinta e maxima, incapatanarea, tupeul si nesimtirea (de a le pretinde altora – adica noua – corectitudine, cand ei insisi si-au infipt smechereste coada in afacerea asta) sunt la inaltime… Traiasca magarii morti!

Lasă un comentariu